X


Takk for meg

Etter 22 år takker jeg for meg og gir roret videre til Ole Andreas Holm.

Det har vært en utrolig innholdsrik og spennende reise. Fra FONS (Fiskerifaglig opplæringskontor for Nordre Sunnmøre) ble etablert på Valderøya våren 1996, via FiskOK (Fiskerifaglig Opplæringskontor i Møre og Romsdal) til dagens Marint Kompetansesenter.

Det er ikke så mange som er klar over det, men fra å være et enkelt opplæringskontor har vi nå blitt den største kompetanseinstitusjonen innen marin næring og unik i sitt slag. Omsetningen vil om kort tid passere 20 MILL, det vil være over 200 lærlinger (innen minst 10-12 forskjellige fag) og vi passerer i disse dager 140 eierbedrifter. Marint Kompetansesenter har blitt en komplett kompetanseaktør ettersom vi nå også har ansvar for kadett-ordningen, vi kjører mange prosjekter og vi har utviklet og kan tilbye 12-15 forskjellige e-lærings og klasseromskurs.

JEG er utrolig stolt av å ha vært med på dette, og for at jeg har i stor grad har hatt regien sammen med styret. Min politikk har vært å få flest mulig av bedriftene våre tett på i form av å sitte i styret vårt. Dette har jeg lykkes godt med og jeg må si dette har vært spesielt givende. Takk til alle som på ett eller annet tidspunkt har sittet i styret eller som vara – dere er mange. Dere får herved en spesiell takk alle og enhver, vi har fått til mye!!

Jeg vil takke personer som har vært tett på i lang tid, og noen helt tilbake til oppstarten sommeren 96. Arne Tunheim, Åge Birger Hofseth, tidligere styreleder Karl Sæther og kollegaer i Møre og Romsdal Fiskerlag. Sender også en spesiell takk og hilsen til min aller viktigste sparringspartner og støttespiller, tidligere styreleder Svein Røsok – uten han tror jeg neppe vi hadde kommet dit vi er i dag😊

Takk til alle flotte bedrifter, kollegaer i MKS, lærlinger, skoler, Møre og Romsdal Fylkeskommune og andre samarbeidspartnere. 

Jeg brenner utrolig fortsatt, kanskje enda sterkere enn noen gang for denne spennende og framtidsrettede næringa vi jobber med. Jeg er derfor glad for at styret i Marint Kompetansesenter har engasjert meg som rådgiver i en fri rolle framover, og mer utadrettet mot bedriftene våre. Så vi møtes nok igjen😊

Takk for megsmiley og lykke til Ole Andreas. 

 

 

 IMG_7904.JPG  IMG_0044.JPG  IMG_7901.JPG 

 Publisert 26. mai 2018
 Tilbake