Webcadet

Webcadet er et samarbeidsprosjekt mellom landets maritime opplæringskontor, hvor det organiseres og tilrettelegges for elektronisk dokumentasjon, bedømmelse, administrasjon og søknad om første maritime sertifikat for kadetter.

Slik går du frem 

12 punktsjekken (trykk på punktene):

Hvordan komme i gang med Webcadet:

  • Rederi har funnet en kadett de ønsker å ta om bord. Kadetter kan finnes gjennom webcadet eller Kadettdatabasen kontakt jj@maritimutdanning. no om du trenger tilgang.

  • Dersom både kadett og rederi allerede har opprettet bruker i Webcadet, gir rederiet beskjed til Marint Kompetansesenter på kadett@marint.no, slik at vi får knyttet kadetten til vårt kontor og rederi.

  • Hvis kadetten ikke har bruker i Webcadet, må kadetten registrerere seg (også sommerkadett).

  • Hvis rederiet ikke har bruker, må SKJEMA lastes ned, fylles ut og sendes inn til kadett@marint.no:

    Marint Kompetansesenter oppretter da bruker for rederiadministrator og legger inn fartøy og instruktører på rederiets profil i Webcadet.

    Instruktører/assessorer som ikke har bruker sender navnet på fartøyet de er på, kopi av gyldig MO/DO-sertifikat, telefonnummer og privat e-postadresse til kadett@marint.no for registrering.

    Registerer rederiet så husk å legge inn sertifikat som vedlegg til profil.

Når du skal søke kadettplass

Kadettsøknad sendes direkte til rederiene. Vi anbefaler at du registrerer deg som kadett hos Webcadet og legger inn profil hos kadettdatabasen.no

sertifisering

Godkjent DNV GL Standard of Certification of Maritime Training Providers No. DNVGL-ST-0029

sjofart

Godkjent utdanningsinstitusjon av Sjøfartsdirektoratet