Marine Landbedrifter

Hos våre landbedrifter innen sjømatforedling, marine ingredienser og fiskeredskaps / notbøteri kan du finne læreplass i flere forskjellige fag. 

Kan du tenke deg å jobbe i en av disse spennende bedriftene? Nedenfor er det satt opp noen fagområder som gir deg mulighet for å søke på læreplass

Marin næring består ikke bare av fiskeri og oppdrett. I Møre og Romsdal har vi Norges største samling av marine landbedrifter. Dette er bedrifter som foredler sjømat, produserer marine oljer og andre marine ingredienser og bedrifter/notbøterier som produserer fiskeredskaper

Industrimekaniker

Industrimekanikere vedlikeholder, lager, monterer og reparerer maskiner og utstyr. Industrimekanikere skifter deler på maskiner og bygger dem om. Arbeidet består også i enklere maskinarbeid og å sette deler sammen. Som industrimekaniker har du kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystem for maskineri.

Industriell matproduksjon

Med fagbrev i industriell matproduksjon kan du jobbe hvor som helst i matbransjen. Du lærer å utnytte råvarer og teknologi, og å produsere ulike typer mat og drikke i en industrialisert prosess. Produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet er viktig i faget. Denne utdanningen gir deg unike karrieremuligheter.

Sjømatproduksjon

Med fagbrev i Sjømatproduksjon får du jobbe med mottak, kvalitetskontroll og handtering av marint råstoff. Andre viktige arbeidsoppgaver er logistikk, emballering, lagerstyring og vedlikehold av maskiner, verktøy og anna utstyr. 

Salg

Med fagbrev i Salgsfaget får du blant annet jobbe med markedsstrategi, markedsføring og salgsarbeid. I jobben er bruk av teknologiske hjelpemidler, kommunikasjon og samhandling svært viktig. Som salgsmedarbeider skal du ha inngående kunnskap om bedriftens produkter.

                                                                                                                                                                                                                                            

Produksjonsteknikk

Med fagbrev i produksjonsteknikk skal du kunne starte, stoppe og drive en industriell produksjonsprosess. Viktige arbeidsoppgaver er å kontrollere, justere, reparere og vedlikeholde maskiner og annet utstyr. Feilsøking og feilretting er en viktig del av arbeidet.

Ta kontakt

Er du interessert i å høre mer? Gi oss en lyd — så hører du fra oss innen kort tid!